Topcar A/S

Topcar A/S er forhandler for bergningspåbygg i Norge og Sverige Kontakt Atle Fedje TLF 415 59 323

Topcar A/S er forhandler for bergningspåbygg i Norge og Sverige Kontakt Atle Fedje TLF 415 59 323

TCT
Car
Car
På vei til Bjugn for å lever nybilen til Svein Erik Nebb, Bjugn Bilberging.
top car left
top car

Om oss

 

Vi holder til i moderne lokaler i Kilengaten 15 i Tønsberg. Selskapet har 2 ansatte. Salg og markedsføring utføres av Atle Fedje. Topcar  A/S er autorisert eneforhandler for Omars og Wellmeyer bergningspåbygg i Norge og Sverige.
Vårt formål er salg av komplette kundetilpassede bergningsbiler bygget på serieproduserte modulbaserte systemer, som kan kombineres etter kundens ønske. Vi leverer også komplette byggesett for selvmontering.
Åpenhet i produksjonsfasen, kort byggetid, høy kvalitet og punktlig levering er vår visjon for å oppnå fornøyde kunder.
Italineske Omars s.p.a. er en av Europas ledende produsenter av bergningspåbygg med et moderne fabrikkanlegg beliggende midt i industrihjertet av Italia, lokalisert til Cuneo litt syd for Torino. De er ledende på produktutvikling som foregår kontinuerlig. All produksjon foregår i eller i området rundt fabrikken. Moderne produksjonsmetoder, rasjonell drift og tilgang til verdens mest moderne og ledende hydraulikkmiljø er med på å skape kavitetsprodukter.
Se video av Omars sin fabrikk www.youtube.com/watch
Wellmeyer Fahrzeugbau GmbH er en kvalitetsbedrift som vektlegger soliditet og godt handverk. De har gode lange tradisjoner for produksjon av påbygg og tilbehør til nyttekjøretøy og tilhengere. Bedriften er lokalisert til Bad Laer i Vesttyskland hvor de har moderne produkjsnonsutstyr og et meget godt verksted. Wellmeyer påbygg er kjent som noe av det mest solide og driftsikre på markedet.
Både Omars s.p.a. og Wellmeyer Fahrzeugbau GmbH ønsker gode relasjoner med sluttbrukere og alle er alltid hjertelig velkommen til fabrikkbesøk. Dette skaper gode relasjoner og gjensidig produktforståelse da det alltid er nyttig å lytte til brukerens erfaringer, samtidig som brukerene ofte kan få svar på ting de lurer på.
TopcarA/S tilbyr formidling av brukte kjøretøy gjennom vår internettside, kostnadsfritt for våre kunder. Nytt nå – kunder kan selv laste opp egne annonser.

 

 

 

 

 
 
 

Tel: +47 415 59 323
Email: atle@topcar-trucks.no
top car